Menu

Rugby | Martes, 25 Mayo 2021 12:17

El CAU campió de Primera Territorial després de guanyar San Roque (13-14)

El CAU campió de Primera Territorial després de guanyar San Roque (13-14)

En 1a Territorial Masculina el campió ha sigut el CAU Rugbi València ‘B’, que ha derrotat en una ajustada trobada final al *CR Sant Roque

Un duel disputat aquest diumenge en el camp del Riu i passat per aigua, on els canterans «rojinegros» han superat al seu rival en la segona meitat per a acabar derrotant a l’equip de Sant Roque per 13-14.

Els dos millors equips de la 1a Territorial Masculina cara a cara, encara que dos projectes amb objectius diferents. Els canterans del CAU, malgrat ser campions, no poden anar a la fase d’ascens a DHB perquè el primer equip ja està en aqueixa categoria, mentre que Sant Roque, en el curs del seu 50 aniversari, ja porta temps proclamant el seu desig de lluitar per una plaça en la segona categoria nacional.

Sant Roque, subcampió autonòmic, acudirà en breu a la fase d’ascens on ja veurem contra quants rivals ha de disputar-se una plaça en la *DHB. Encara hi ha incògnites que buidar en altres comunitats autònomes abans de tancar la llista de 8 equips, o menys, que vagen a jugar l’esperada fase d’ascens.  Els acompanyarà en aqueixa fase d’ascens l’Albacete, tercer classificat de la 1a Territorial masculina, després de derrotar en el xoc pel tercer i quart lloc a l’Inter Cullera. Un marcador de 21-0 per incompareixença del seu rival, al qual li faltaven jugadors suficients per a poder competir.

 

Fuente: Ferugby CV

Comentarios

volver arriba