Instalar
Menu

Trofeu Mestres de Pilota-Gran Premi Juegging

Fecha
Sábado, 21-Dic-2019
Población
Organiza
Funpival
Tipo
Pilota Valenciana
Modalidad
Frontón

Comparte este evento

Información de Contacto

El Trofeu Mestres de la Pilota – Gran Premi Juegging ha estat presentat este dimarts, dia 10 de desembre, al trinquet Pelayo de València. El torneig en la modalitat d’escala i corda compleix tretze anys de vida mentre que el de la modalitat de raspall espera la seua primera edició.

La regidora d’Esports de l’Ajuntament de València ha obert el torn d’intervencions en la presentació. Pilar Bernabé ha recordat el vincle que el consistori del Cap i Casal té amb el torneig d’escala i corda des de la seua creació i ha destacat que “per a l’Ajuntament de València és un honor poder tindre als millors pilotaris de tot l’any. Este és el vertader èxit del torneig”, ha dit Bernabé.

A més a més, Bernabé s’ha dirigit als pilotaris. “Com a institució tenim l’obligació a ajudar-vos que sigueu esportistes d’elit. L’Ajuntament i les institucions tenen un deute, no sols amb la pilota com a esport, sinó també amb els seus referents, que sou vosaltres. En este sentit, l’Ajuntament de València ja s’ha compromès i este torneig i el suport a la Fundació serà una de les apostes importants de la Regidoria d’Esports per a l’any que ve. Per dignificar la vostra professió i la vostra mestria i per dignificar este espai, el trinquet Pelayo, que és una icona de la ciutat de València”, ha assenyalat Pilar Bernabé.

 

Més info: http://nostresport.com/mas-deporte/pilota/item/51811-el-trinquet-pelayo-rep-als-mestres-de-la-pilota.html

Información de Contacto