martes, abril 23, 2024

Deportes Frías guanya a Castelló (la Ribera Alta) i és líder destacat del Circuit de Màdel

0
(0)

Creuats El Genovés Roig i Vodka Juniors van guanyar en 2a i 3a categoria, respectivament

Les expectatives es van complir en el X Torneig de Castelló, disputat els dies 14 i 15 de juliol. La participació va ser elevada amb 29 equips repartits en 1a categoria, 2a categoria, 3a categoria i Infantil en el torneig més veterà del Circuit.

Les pistes del Club de Tenis Castellonense i dels poliesportius de Beneixida i Castelló van acollir el torneig. Les fases finals de totes les categories es van disputar a les pistes del poliesportiu de Castelló, on es va estrenar una segona pista que va facilitar el transcurs del torneig i també va afavorir l’espectacle.

Dijous va donar el tret d’eixida la competició en 2a i 3a categoria. En ambdues categories va haver un guanyador solvent i amb un nivell de joc superior a la resta: Creuats El Genovés Roig, en 2a, i Vodka Juniors, en 3a.

Divendres arribava el plat fort amb la disputa de la 1a categoria. També van poder gaudir els participants de la categoria Infantil, que van demostrar una vegada més el nivell de la pedrera del màdel. Pel que fa a 1a, Deportes Frías va recuperar la senda del triomf i es va imposar en la final davant Amics de la Ribera. Jonatan (nomenat millor jugador del torneig) i Caldés van poder remuntar en la final a Juanito i Xatet III i amplien així la distància en el primer lloc del rànquing del Circuit.

L’entrega de premis va anar a càrrec d’Òscar Noguera, alcalde de Castelló; Richard Garrigues, regidor de Castelló; i Miguel Ángel Granero, representant d’Olis Promesa, col·laborador principal del Torneig de Castelló.

Xilxes acollirà la pròxima jornada

El 29 de juliol es disputarà la 6a jornada del Circuit en les pistes de la zona esportiva l’Alter de Xilxes, a partir de les 19 h per a evitar les altes temperatures. El Torneig estarà patrocinat pel restaurant Onne’s i compta amb la col·laboració de l’Ajuntament i del Club Amics de la Pilota Valenciana de Xilxes.

Per a participar en el Torneig de Xilxes cal registrar-se i inscriure’s en www.federaweb.com fins al 26 de juliol, i contactar per confirmar i abonar la quota d’inscripció al telèfon 609 66 59 39. El preu d’inscripció per equip serà de 16€ en 1a categoria i 10€ en 2a, 3a i Iniciació. A més a més, caldrà tenir llicència de pilota valenciana o pàdel en vigor, o el segur del torneig/circuit que es tramitarà a través del mateix enllaç d’inscripció.Tota la informació en www.madelpilota.com