viernes, abril 19, 2024

Red Wailers i Poland 7s són els vencedors del Costa Blanca Rugbi Sevens 2022

Aquest passat cap de setmana es va disputar a la Vila Joiosa la XXXIV edició del torneig de rugbi més antic d'Espanya. L'equip masculí Red Wailers 7s i el femení Poland 7s van ser els guanyadors de la competició.

Tiempo de lectura: 3 minutos
5
(1)

L’estadi el Pantà de la Vila Joiosa va albergar el Costa Blanca Rugbi Sevens amb la presència  de multitud d’aficionats que no van voler perdre’s el torneig. La Costa Blanca tornà a fer olor  de rugbi amb un ambient esportiu i sa.

El campionat va donar el tret d’eixida el dissabte amb la disputa de les rondes de classificació.  La primera jornada del torneig ens va deixar partits plens de tensió fins al final. El Costa  Blanca Rugbi Sevens va continuar el diumenge amb les eliminatòries finals, des dels quarts  fins a la gran final.

En el costat masculí, el guanyador va ser Red Wailers 7s, que va haver de disputar la final  contra Viator. L’equip britànic va mostrar la seua fortalesa durant tot el torneig i van aconseguir  el títol per primera vegada en la seua història. En el bloc femení, les vencedores van ser  Poland 7s, les poloneses tornen a repetir títol com ja van fer l’any 2019 i aconsegueixen per  segona vegada en la seua història el Costa Blanca Rugbi Sevens.

10 Switzers

Una vegada finalitzat el campionat, l’organització va repartir els premis en metàl·lic de 2000€  per als guanyadors (Wailers i Poland) i 500€ per als subcampions (Viator i Czech Republic).  Finalment, el Costa Blanca Rugbi Sevens va ser retransmés pel nostre canal de Youtube en una realització de la línea de servicis audiovisuals de Grup Nostresport, Nostresport TV, i va ser vist per centenars d’espectadors de diferents parts del món.