Tiempo de lectura: < 1 minuto
0
(0)

Amb quatre victòries es mantenen com a líders a la classificació.

L’equip junior masculí del Club Martínez Valls Bàsquet està imparable. Desprès de quedar subcampió en Lliga Valenciana, en la pretemporada, el conjunt ontinyentí és líder a la classificació en guanyar els quatre partits disputats fins ara.

En l’última jornada, l’equip junior viatjava fins a Dénia. Va ser un partit en una pista complicada i contra un rival molt intens. Al primer quart el Dénia Bàsquet no va deixar entrar en partit als del Martínez Valls i no va ser fins al segon període quan els d’Ontinyent van despertar, aplegant al descans amb onze punts d’avantatge. La segona part, els juniors van controlar el partit i tots els jugadors van sumar tant en atac com en defensa, finalitzant l’encontre amb un resultat favorable de 79-90. “Les sensacions que tenim són molt bones i estem jugant com l’equip que volem ser”, declaren els entrenadors del junior, Sergio Álvarez i Tono Amador.

Amb aquesta victòria, l’equip no només és líder a la classificació de la competició, sinó que a més ho fa invicte i sent el conjunt que més ha anotat al marcador.

El pròxim encontre per al junior masculí del Club Martínez Valls Bàsquet serà aquest dissabte, a les 17.00 hores, al poliesportiu municipal, quan s’enfrontaran al Picken Claret Azul.